Relaxatie
 
 Massage is in het Oosten een ingeburgerde traditie, in het Westen een uitzonderlijk  gebeuren... Althans voor zij die zich nog nooit lieten masseren.  Eens je de smaak te  pakken hebt, eens je de magie van massage hebt ervaren, weet je wel beter!Een  massage is meer dan alleen genieten.
 
  - Relaxerende massagesDe meest gekende massage is ongetwijfeld de  relaxatiemassage.Je huid, spieren en bindweefsel worden soepeler, vervelende  spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Een  massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterk je levenskracht zodat je  weerstand (fysiek, emotioneel en mentaal) groter wordt.
  - Hotstone massagesHot-Stone massage zorgt voor een diepe ontspanning en  ontgifting, stimuleert orgaanfuncties en activeert het herstellingsvermogen van het  lichaam. Bij een aantal klachten zoals pijnen in rug, schouders en nek, of algehele  moeheid of zwakte is hot-stone massage een aanrader, maar zeker ook als je eens  even lekker wil relaxen.
  - Kruiden stempel massagesDe kruidenstempelmassage is een Oosterse massage.  De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met  kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De  stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer  afgestemd op onze westerse huid.
 
                                               GEEN EROTISCHE MASSAGES !!!