Uw gegevens zijn verzonden!

L'Ange Beauté  bedankt u voor u Bezoek ...
 
Geeft U vragen of opmerking contacteer ons gerust :

 

Adres :

ijsbroekstraat 42

9506 Geraardsbergen

( Schendelbeke )
info@langebeaute.be

Tel: 0477 36.35.00


 

 

 

  • Wix Facebook page

openingsuren :

di : 09:00 - 18:00

woe : 09:00 - 18:00

Do : 13:00 - 21:00

Vrij : 09:00 - 18:00

Za : 09:00-15:00

behandelingen enkel op afspraak

 

 

PRIVACYVERKLARING L’ANGE BEAUTE

 

L’Ange Beauté kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van L’ANGE BEAUTÉ, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website www.langebeaute.belverstrekt. L’ANGE BEAUTÉ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-      Uw voor- en achternaam
-      Uw bedrijfsgegevens
-      Uw BTW nummer
-      Uw adresgegevens
-      Uw telefoonnummer
-      Uw e-mailadres

 -     Uw IP-adres

 

WAAROM L’ANGE BEAUTÉ GEGEVENS NODIG HEEFT
L’ANGE BEAUTÉ verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan L’ANGE BEAUTÉ uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het één van onze behandelingen.

 

HOELANG L’ANGE BEAUTÉ GEGEVENS BEWAART
L’ANGE BEAUTÉ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN
L’ANGE BEAUTÉ verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van L’ANGE BEAUTÉ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. L’ANGE BEAUTÉ gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Onze website is gehost bij Wix u kunt het provacybeleid hier vinden

 

GOOGLE ANALYTICS
L’ANGE BEAUTÉ maakt gebruikt van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van L’ANGE BEAUTÉ bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan: https://policies.google.com/privacy, of op een andere site welke door Google Analytics is aangegeven.

Google kan deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan L’ANGE BEAUTÉ te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. L’ANGE BEAUTÉ heeft hier geen invloed op.

L’ANGE BEAUTÉ heeft Google geen toestemming gegevens om via L’ANGE BEAUTÉ verkregen Analytics-infomatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

FACEBOOK
L’ANGE BEAUTÉ maakt gebruik van Facebook voor het plaatsen van advertenties van hun producten. U kunt het privacybeleid van Facebook hier vinden.

 

Keyware 
L’ANGE BEAUTÉ maakt gebruik van Keyware betaal terminal als mogelijk betaalplatform. U treft het privacybeleid van Keyware hier aan.

 

Het versturen van nieuwsbrieven 
Uw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich namelijk uitschrijven wanneer u maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@langebeaute.be U treft hier het privacybeleid van MAILCHIMP aan.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@langebeaute.be. L’ANGE BEAUTÉ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN
L’ANGE BEAUTÉ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van L’ANGE BEAUTÉ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door L’ANGE BEAUTÉ verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met L’ANGE BEAUTÉ op info@langebeaute.be

 

L’ANGE BEAUTÉ is als volgt te bereiken:


Adres: Ijsbroekstraat 42 – 9506 Schendelbeke ( Geraardsbergen )

Telefoonnummer: 0477/36.35.00


e-mailadres: info@langebeaute.be